Actiedag 24 november 2017 (Leuven)

24
nov 2017
9:00 - 16:00

De Actiedagen zijn hét evenement voor elke leerlingenraad. Daar zijn goede redenen voor.

 

Vijf (heel goede!) redenen om naar de actiedag voor leerlingenraden te komen

 

1. Je bent niet alleen!

Soms kan het wel eens lijken alsof jullie er alleen voor staan. Op de Actiedag kan je 100 andere leerlingenraders ontmoeten. 

 

2. Een oplossing voor jouw problemen

Op de Actiedag vermijden we algemene theorieën en vage ideeën. In onze workshops geven we je meteen praktische tips mee. We bieden een antwoord op de problemen en vragen van jouw leerlingenraad. Ook van de andere leerlingenraders kan je wat leren!!


3. Klaar voor actie 
Altijd interessant, een studiedag. Maar wat doe je achteraf nog met die ideeën? Na onze actiedag is actie gegarandeerd. Tijdens het veranderblok werken we samen aan een kant-en-klaar actieplan om effectief iets op jouw school te verbeteren.

Ook de dag zelf zit trouwens vol actie. We zitten niet stil, letterlijk en figuurlijk.


4. Leerlingenraders zijn helden
Volledig vrijwillig en zonder iets terug te verwachten zet jij je in voor je school en mede-leerlingen. Hoewel het soms misschien niet zo lijkt, wordt dat echt wel geapprecieerd. Met VSK willen we je op deze dag extra bedanken voor je inzet! 


5. Inspiratie

We maken zeker tijd om tips en ideeën uit te wisselen met andere leerlingenraders. Er is ook een museum met goede voorbeelden uit andere scholen.

 

Ontdek het volledige programma

Inschrijven 

 

Praktisch


Timing: Van 9u30 tot 16u
Locatie: Don Bosco-centrum, Ortolanenstraat 6, 3010 Kessel-Lo (Leuven).  Op 16 minuten wandelen vanaf de achterkant van het station van Leuven. 
Prijs: € 70 per school (6 leerlingen + 1 leerkracht , inclusief lunch)

Goed nieuws:je kan nu ook inschrijven zonder dat je de namen van de leerlingen al moet doorgeven, zo heb je nog even overlegtijd met de leerlingenraad.