Bijscholing voor beginnende begeleiders van de leerlingenraad

19
nov 2020
9:00 - 16:00

Twee dagen per jaar zetten we onze kantoordeuren wagenwijd open voor begeleiders van leerlingenraden, want ook jullie verdienen ondersteuning! Op 19 november is er een opleiding voor beginners.

Inhoud:

Op deze opleiding voor startende begeleiders, bieden we een basispakket 'leerlingenraadbegeleiden' aan. Die focust zich thematisch vooral op vaak voorkomende uitdagingen voor beginners, zoals: wat is leerlingenparticipatie, wat doet een leerlingenraad, welke rol speel ik als begeleider. 

We maken tijd voor praktische tips en nuttige modellen, om ervaringen uit te wisselen en samen oplossingen te vinden voor jouw concrete vragen. 

Deel zeker ook wat je wil leren bij je inschrijving. Het concrete programma bepalen we één maand vooraf en komt dan online.

Praktisch:

  • In Brussel, op wandelafstand van een station OF als webinar online (twee weken vooraf beslissen we volgens de geldende coronamaatregelen)
  • 75 euro per begeleider (broodjeslunch inbegrepen)
  • Voor nieuwe begeleiders (max. 2 per school)
  • Je krijgt de factuur een paar weken voor de bijscholing toegestuurd via e-mail. Hou rekening met onze annulatievoorwaarden.