Bijscholing voor ervaren begeleiders van de leerlingenraad

20
mrt 2020
9:00 - 16:00

Twee dagen per jaar zetten we onze kantoordeuren wagenwijd open voor begeleiders van leerlingenraden, want ook jullie verdienen ondersteuning! Op 20 maart is er een opleiding voor gevorderden. Tijdens deze opleiding is er tijd voor verdieping van je rol als begeleider en voor praktische tips en nuttige modellen over groepsdynamica en (bege)leiderschap. We focussen op uitdagingen waar vooral ervaren begeleiders mee te kampen hebben: hoe hou ik leerlingen gemotiveerd, hoe engageer ik mijn collega's voor de leerlingenraad, hoe ga ik om met vragen van leerlingen die elk jaar terug komen... We wisselen uit en gaan samen op zoek naar oplossingen voor deze uitdagingen.   

praktisch

  • De conferentiezaal in Mundo B (Edinburgstraat 26, 1050 Brussel). Opgelet: dit is niet waar het VSK kantoor is maar een ander Mundo gebouw. Door omstandigheden zijn we moeten verhuizen van locatie. Meer informatie over de bereikbaarheid kan je hier vinden: 
    https://mundo-b.org/nl/Over_ons/Bereikbaarheid/
  • 75 euro per begeleider (broodjeslunch inbegrepen)
  • voor begeleiders met minimum 2 jaar ervaring (max. 2 per school)
  • je krijgt de factuur een paar weken voor de bijscholing toegestuurd via e-mail. Hou rekening met onze annulatievoorwaarden.