Laat je stem horen en schrijf samen met ons een rapport voor de minister

14
mei 2022
11:00

Minister van Onderwijs Ben Weyts zit ondertussen al bijna over de helft van zijn mandaat. Hoog tijd dus om het beleid van de minister te evalueren en om bij te sturen waar nodig. Aan de hand van een tussentijds rapport sturen we de minister en zijn kabinet het signaal dat scholieren hen nauwlettend in het oog houden en zijn beleid kritisch onder de loep durven te nemen.

Een stuurgroepje scholieren heeft al veel voorbereidend werk gedaan maar nu is het moment gekomen om de minister te beoordelen. Uiteraard kunnen we daar de hulp van meer scholieren voor gebruiken. Heb jij zin om de minister te beoordelen op vakken zoals bv. ‘sexy onderwijs’?

Ik doe mee!

  • We verzamelen om 11u ter hoogte van de Starbucks in het station Brussel Centraal. Je herkent ons aan de VSK-vlag. We wandelen dan samen naar het VSK-kantoor (Nijverheidstraat 10, Brussel).
  • VSK voorziet voor jullie een lekkere en gezonde lunch.
  • Om 12u begint de activiteit.
  • Om 17u ronden we af.
  • Deze activiteit is gratis. We betalen ook je treinticket terug.

Inschrijven?

Je hoeft je voor deze activiteit niet in te schrijven. Laat ons wel even weten dat je komt. Contacteer ons via ‘info@scholierenkoepel.be’, via de chat met ‘vlaamsescholierenkoepel’ op Instagram, of via chat met ‘Jos Van Vsk’ op Facebook.