No items found.
No items found.
Evenement
1.3.2024
3.3.2024

Maartweekend 2024

18:30
12:30
No items found.
Scholieren
Hét weekend waar je andere scholieren als jij leert kennen, heel veel lacht en ook kan praten over onderwijs! 

Jeuj! We gaan terug op weekend met de allerleukste scholierenbende van dit land. Het is een weekend waar je andere scholieren net als jij  leert kennen, heel veel lacht en ook kan praten over onderwijs! 

Praktisch

Het weekend duurt van vrijdag 1 maart (18u30) tot en met zondag 3 maart (12u00).

  • We verzamelen vrijdag in het treinstation van Lokeren om 18u30 op het perron aan de Scholierenkoepelvlag.
  • We voorzien nog een activiteit en ruimen samen op tot 12u00. Jullie kunnen een trein terug naar huis nemen rond 12u30 in het station van Lokeren.

Waar we heen gaan? Jeugdpark Hoogland (gebouw De Wingerd). Het adres van de locatie is Oude Heerweg 109, 9160 Lokeren

Opgelet: Deze verblijfplaats heeft slechts twee grote slaapzalen, met telkens 17 bedden per zaal. We informeren jullie graag vooraf, zodat dit voor niemand een onaangename verrassing is.

Het weekend is gratis (zakgeld niet inbegrepen). We betalen ook je vervoersonkosten terug om naar het weekend te komen. Hou dus je treinticket bij en wij betalen jullie terug (wel het goedkoopste ticket kopen aub :-) ).

Houd er wel rekening mee dat de Scholierenkoepel een bed voor je reserveert (en betaalt) en inkopen doet. Wie zich inschrijft, vragen we dus om zeker te komen. De bedden zijn beperkt, laat ons dus zeker weten als je er niet bij kan zijn, dan kunnen we anderen gelukkig maken!

Goesting? Schrijf je hier in!