VSK-weekend

26
apr 2019
26 apr 2019 | 18:00 - 28 apr 2019 | 13:00

Drie keer per jaar gaan we op weekend met scholieren uit heel Vlaanderen om samen over onderwijs te discussiëren. We praten over actuele onderwijsthema’s en thema’s die leerlingen zelf op tafel leggen. Tijdens zo’n weekend is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Voel je, je nu al aangesproken? Schrijf je zeker in via onderstaande link. 

Schrijf je in!

Nog niet overtuigd, lees dan het programma.

Hou er wel rekening mee dat VSK een bed voor jou reserveert en inkopen doet. Wie zich inschrijft vragen we om dus zeker te komen.

Vrijdagavond maken we het gezellig, we leren elkaar kennen en blazen uit van de schoolweek. Voor wie wil, staan er gezelschapsspelletjes of een chillruimte klaar!

Zaterdag starten we in de ochtend actief met een gamelab rond welbevinden op school van de organisatie [ew32]. Ze kwamen al eens langs op een Kaap het Kantoor en willen nu graag nog meer nadenken met jullie.  

In de namiddag spelen we een spel om na te denken hoe we VSK kunnen verbeteren. 
Nadien volgt er een groeimoment waarin we kijken naar wat we hebben bereikt en naar wat we nog heel graag willen bereiken. ’s Avonds maken we het opnieuw gezellig door na te genieten van de filmpjes van die dag, marshmellows te smelten rond een kampvuur of onder een dekentje te kijken naar een film.

Zondag sluiten we het weekend traditiegetrouw ad met een stevig onderwijsdebat. We ruimen op en in de vroege namiddag kan iedereen naar huis.

Nu overtuigd? Inschrijven!