7 uitstapjes mét korting

29 jan 2019

Zin in een uitstapje, maar je weet niet waar naartoe? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing! We lijsten voor jou 7 leuke plaatsen op in Antwerpen, Gent en Brussel. Alle activiteiten bevinden zich indoor en zijn dus perfect voor een koude winterdag zoals vandaag. En je krijgt er nog korting met je Leerlingenkaart ook, dus waar wacht je nog op?

FOMU in Antwerpen

Heeft je Instagram een boost nodig? Spring dan eens binnen in het FOMU, beter bekend als het Fotomuseum van Antwerpen. Inspiratie verzekerd!

Jouw voordeel: Ben je onder de 18? Dan mag je gratis binnen.

Geïnteresseerd? Surf dan naar https://www.fotomuseum.be/

DeSingel

Dans, muziek, theater of toch liever architectuur? DeSingel heeft het allemaal.

Jouw voordeel: Ben je jonger dan 19? Dan betaal je slechts 8 euro voor alle concerten en voorstellingen.

Geïnteresseerd? Surf dan naar https://desingel.be/nl

Planetarium van Brussel

Brussel heeft meer te bieden dan Manneken Pis en het Atomium. Op een boogscheut van deze laatste bevindt zich namelijk het Planetarium waar je kan genieten van verschillende fulldome films. Weet je niet wat dit is? Reden te meer om erheen te gaan!

Jouw voordeel: Je betaalt met je Leerlingenkaart maar 5 euro in plaats van 6 euro.

Geïnteresseerd? Surf dan naar http://planetarium.be/WP/

WIELS

Is hedendaagse kunst iets voor jou? Dan kom je zeker aan je trekken in WIELS, een hedendaags kunstencentrum. Vanaf 1 februari loopt hier de tijdelijke tentoonstelling ‘Liquid Intelligence’ van de toonaangevende hedendaagse kunstenares Ellen Gallagher met Edgar Cleijne. Deze tentoonstelling neemt je mee naar een wereld waarin oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Jouw voordeel: Met je leerlingenkaart geraak je binnen voor 5 euro in plaats van 8 euro.

Geïnteresseerd? Surf dan naar http://www.wiels.org/nl/

Bozar

Of je nu naar een concert wilt gaan, een tentoonstelling of een theatervoorstelling, het Paleis voor Schone Kunsten is the place to be.

Jouw voordeel: Met je Leerlingenkaart kan je voor 1 euro de voorstellingen bezoeken.

Geïnteresseerd? Surf dan naar https://www.bozar.be/nl

STAM in Gent

Van een tentoonstelling over de geschiedenis van Gent tot een tentoonstelling van energiedrankjes. In het Stadsmuseum van Gent vind je het allemaal! De Sherlocks onder ons kunnen zelfs een bezoekje brengen aan ‘het museum van de misdaad’, een tentoonstelling waarbij moordzaken en diefstallen rondom de regio van Gent uit de doeken worden gedaan.

Jouw voordeel: Je mag gratis binnen als je onder de 19 bent.

Geïnteresseerd? Surf dan naar https://stamgent.be/

Sphinx in Gent

Zin om een filmpje mee te pikken? Dan kan je met jouw leerlingenkaart terecht in de Sphinx cinema van Gent. Van 30 januari tot en met 3 februari kan je hier terecht voor de zevende editie van het LGBTQ+ filmfestival. Volgens de cinema wordt deze editie ‘nóg pikanter, nóg charmanter en nóg crucialer’.

Jouw voordeel: Met je leerlingenkaart betaal je 7 euro in plaats van 9.

Geïnteresseerd? Surf dan naar https://www.sphinx-cinema.be/
 

Ontdek nóg meer voordelen op wwww.leerlingenkaart.be