Ontwerp de nieuwe leerlingenkaart!

05 mei 2022

Zit jouw design volgend jaar in een half miljoen broekzakken?

De leukste kaart van het land zoekt een nieuw jasje. Bijna een half miljoen leerlingen uit middelbare scholen heeft de kaart elke dag op zak. Word jij de ontwerper van de VSK-leerlingenkaart van volgend schooljaar?

Maak een ontwerp of concept samen met je klas (klas-battle!), leerlingenraad (school-battle!) of gewoon rustig op je eentje en bezorg het ons ten laatste op dinsdag 17 mei (middernacht stipt). Je kan enkel deelnemen als je zelf nog in het middelbaar zit.

Wordt jouw concept gekozen? Dan werken we het samen met onze designer Emma Thyssen uit tot de definieve kaart die volgend schooljaar naar meer dan 450.000 leerlingen gaat. De eeuwige roem en een mooie vermelding op je CV krijg je er gratis en voor niks bij.

Ben je geen krak in Photoshop of andere grafische programma's? Geen probleem. Tekeningen, collages, schilderkunst of zelfs ontwerpen in Paint gemaakt zijn welkom! Als je wint, bouwen we jouw idee om tot een professioneel ontwerp. Lees hier hoe dat in het verleden ging.

Een VSK-jongerenjury buigt zich over alle inzendingen. Ten laatste eind mei hoor je of jouw idee gewonnen heeft.

Richtlijnen (BELANGRIJK!)

  • afmetingen van de kaart: 8,6 x 5,4 cm
  • zorg dat er 'Leerlingenkaart 2022-23' opstaat en vermeld de url www.leerlingenkaart.be
  • gebruik het VSK-logo in je ontwerp (wit - zwart - blauw)
  • deadline: indienen kan tot en met dinsdag 17 mei 2022 (middernacht stipt)
  • gebruik je afbeeldingen? Maak dan bij voorkeur zelf je foto's of zorg op z'n minst dat je afbeelding rechtenvrij is. Als je afbeeldingen met copyright gebruikt, wordt je ontwerp gediskwalificeerd.

Download de technische tekening

Heb je vragen over deze wedstrijd? Dan kan je terecht bij onze communicatieman Davy@scholierenkoepel.be.

DIEN JE ONTWERP VIA DEZE LINK IN.