VSK, wa is da?

VSK is...

dé organisatie van, voor en door alle scholieren in het Vlaamse middebaar onderwijs. VSK wil de stem van scholieren overal laten meetellen, in de eerste plaats op school en bij het beleid. Daarom versterken we leerlingen en leerlingenraden in heel Vlaanderen en verkondigen we de mening van scholieren over alles wat met het secundair onderwijs te maken heeft. 
(Deze missie is gemaakt door scholieren, net als alles bij VSK). 

 

Wat kan ik doen bij VSK? 

Ik deel mijn mening over onderwijs
Hou onze social media (facebook, instagram) in de gaten en deel je mening over onderwijs. We lanceren vaak bevrageningen  of organiseren online debatten. Het volgende debat gaat door op woensdagnamiddag 16 december en gaat over afstandsonderwijs. 

Ik neem deel aan een project
Bij VSK kunnen scholieren hun projecten komen voorstellen en samen uitwerken. Neem hier een kijkje voor een overzicht van onze projecten. Heb jij interesse in een bepaald project en wil je graag aansluiten? Dat kan! Je kan de contactgegevens bij elk project terugvinden. Heb jij een wervend idee over het onderwijs en wil je hier mee aan de slag? Contacteer davy@scholierenkoepel.be.

Ik neem deel aan een activiteit
Corona of niet, wij zorgen dit jaar voor vele leuke activiteiten. Voorlopig zullen alle activiteiten online doorgaan. Van zodra het kan, komen we terug fysiek samen. Hou onze agenda op de website in het oog, onze facebookpagina en instagram

 Wil je op de hoogte blijven van wat we doen? 

     Laat hier je e-mail of andere gegevens achter! 

 

Reacties