Bestel kaarten voor 2017-2018

De leerlingenkaart wordt gratis aangeboden door de Vlaamse Scholierenkoepel, met steun van de Vlaamse Overheid.

Voor wie?

Leerlingenkaarten kunnen besteld worden voor alle leerlingen van jullie school.

De leerlingenkaart is niet bestemd voor het dko of het volwassenenonderwijs, wel voor bso, tso, aso, kso, buso, dbso, OKAN, leertijd en hbo5 Verpleegkunde (want die wordt gevolgd in een school voor voltijds secundair onderwijs).

Voor de jongeren die huisonderwijs volgen (getuigschrift 1ste graad of examencommissie secundair onderwijs): jullie hebben geen instellingsnummer, maar wel recht op een leerlingenkaart. Stuur een mailtje naar heleen@scholierenkoepel.be met een kopie van je paspoort en je adres en we sturen je een kaart op.

Belangrijke info over de bestelling en levering

  • Zorg ervoor dat je school geen dubbele bestelling doorgeeft, check daarom misschien vooraf even bij collega's en directie wie de bestelling zal plaatsen. Is er een CLW verbonden aan jullie school? Vergeet ook hen dan niet te betrekken.
  • Vraag de kaarten best per leveringsadres aan (ook als verschillende campussen of instellingsnummers gebruik maken van hetzelfde schoolsecretariaat). Je zal een foutmelding krijgen als er al iemand met hetzelfde instellingsnummer kaarten bestelde.
  • Als je aanvraag verzonden is, krijg je een bevestigingsmail. Loopt er toch iets fout, neem dan contact op met Heleen van de Vlaamse Scholierenkoepel (heleen@scholierenkoepel.be, 02 894 74 73).
  • Bestellingen voor 21 augustus worden als alles goed gaat nog voor de start van het nieuwe schooljaar geleverd (we leveren sowieso niet voor half augustus, want dan zijn de meeste scholen nog dicht).