Wat kan jij doen bij VSK?

De Vlaamse Scholierenkoepel, daar werken scholieren aan projecten. Tijdens het schooljaar '19-'20 zijn dat onder andere:

  • Sophia en Eline willen meer rust op school. Ze gaan daarvoor op zoek naar inspiratie door op bezoek te gaan op scholen en willen minstens op hun eigen school een rustplek starten.
  • José wil tonen dat BSO ook een bewuste, positieve keuze kan zijn. Hij volgt verzorging omdat dat zijn passie is. Samen met Joshua en Fenna wil hij dit jaar scholieren informeren op infomomenten rond studiekeuze.

Alle info over de projecten van 2020 vind je hier.

In coronatijden?

  • Elke woensdagnamiddag organiseren we van 14u tot 17u "Skaap Het Kantoor" waarbij we een programma aanbieden met debatjes, gesprekken, spelletjes, koekjes en andere dingen. Meer info op het Facebook-evenement.
  • Wanneer de maatregelen het terug toelaten, organiseren we opnieuw op de eerste woensdag van de maand "Kaap Het Kantoor". Dan komen scholieren van over heel Vlaanderen naar ons bureau in Brussel. We weten dus niet wanneer de volgende zal plaatsvinden. Meer info daarover via het Facebook-evenement.
  • We wilden op Aprilweekend gaan, maar dat gaat dus niet door. We bekijken wat we kunnen aanbieden als alternatief op een ander moment.