Op locatie
Evenement
2.7.2024
2.7.2024

Scholieren on Tour - Retrodag in Bokrijk

10:00
17:00
Op locatie
Scholieren
Op 2 juli doen onze scholieren helemaal Retro! Kom jij ook (helemaal gratis!) met ons meedoen?

Ook dit jaar komen we met de Scholierenkoepel (iets dichter) in jouw buurt! Andere scholieren ontmoeten, praten over onderwijs, maar vooral véél (heel veel!) plezier maken! En dat helemaal gratis, voor niets, noppes, nada! Wij betalen je lunch, activiteiten en zelfs je vervoer terug!

Hoe was het voor je grootouders om scholier te zijn? Is het onderwijs de voorbije 50 jaar enorm veranderd of net niet? Wat zat er toen in de boekentas en waarvan droomden jongeren toen?

Kom het ontdekken op 2 juli tijdens een knotsgekke retrodag! Kato, Liam,Scomelya, Lieselore en Lander verwelkomen jullie in het Limburgse Bokrijk. Vergeet die dag niet zelf in retro-stijl te komen (kies gerust je favoriete retro-periode)!

We starten om 10u aan het station van Bokrijk en ronden daar af om 17u.

  • We duiken het verleden in met een Bokrijk-challenge in het themapark.
  • We genieten ‘s middags van een retro-lunch.
  • Of nu de klas van je grootouders, je overgrootouders of die van jou nu het beste is, vissen we uit met een klassenstrijd.
  • We herbeleven onze eigen kindertijd in de grootste openluchtspeeltuin van Vlaanderen!

Je kan alvast een plekje reserveren door je hier in te schrijven! Een week vooraf ontvang je dan nog een mail met alle concrete afspraken.

Wanneer je je inschrijft voor meer dan 1 dag, raden we je een Youth-Hollidays-ticket voor een week aan. Hiermee kan je de rest van de week gratis rondreizen in heel België! Wie maar 1 dag komt, kiest ook voor het meest goedkope ticket.

Ontdek ook de andere uitstappen van Scholieren on Tour: