Peer support
Workshop

Workshop Conflixers

Bij jou
Voor wie al conflixt en het project een extra boost wil geven of voor wie nieuwe Conflixers wil trainen in goede gesprekken voeren, bieden wij deze workshops aan.

Boostworkshop

Voor wie al conflixt en het project een extra boost wil geven, bieden we deze workshop op maat aan. We nemen samen jullie conflixersproject onder de loep en formuleren acties volgens de methode van Appreciative Inquiry (waarderend onderzoek).

In deze workshop nemen we samen jullie project onder de loep. We sturen bij en komen tot concrete nieuwe acties. Op verschillende manieren inspireren we de bestaande conflixersgroep. 

Vaardigheidstraining

Voor wie al conflixt, bieden we een opfrisssing van de gespreksvaardigheden of een training voor nieuwe Conflixers binnen jullie bestaande project. Na deze vorming weten jouw meters/peters, vertrouwensleerlingen of leerlingbemiddelaars als geen ander hoe ze een goed gesprek moeten voeren.

  • Voor wie? Min. 6 en max. 20 leerlingen + 3 begeleiders
  • Hoelang? 4 lesuren
  • Waar? Op jullie school (of op een locatie naar keuze)
  • 199 euro (inclusief materiaal en vervoer)*

* Nieuwe scholen, die in de laatste 5 jaar geen vorming bij ons hebben gevolgd, krijgen een korting van 15%. Daarnaast bieden we een gelijkwaardige tegemoetkoming voor scholen die het standaardtarief als een financiële uitdaging ervaren. Dit zorgt ervoor dat elke school en elke scholier de kans krijgt om deel te nemen en te groeien in leerlingenparticipatie.

Vraag een workshop aan

Meer over de Conflixers